Google Adwords este cea mai avansata platforma de publicitate online prin anunturi ce apar in prima pagina in motorul de cautare Google. Platforma de publicitate online Adwords poate fi una din cele mai eficiente metode de promovare pentru afacerile mici sau pentru ce ce vor sa vanda sau sa isi ofere serviciile sau ofertele promotionale fara a astepta cateva luni cum este in cazul promovarii prin SEO.

google

O campanie de publicitate online prin Google Adwords poate fi creata pentru o multime de tipuri de servicii sau oferte. Adwords va pune la dispozitie mai multe tipuri de campanii de publicitate online cele mai populare tipuri sunt: Campanie in reteaua de cautare sau Campanie de Display. Insa fiecare campanie Adwords este creata dupa necesitatile clientului pentru a avea cele mai bune rezultate.

PSK Solution va pune la dispozitie specialisti in creare si administrare campanii de promovare prin google adwords. Cream si administram toate tipurile de campanii de publicitate prin Platforma Adwords.

google adwords

Pachete Adwords

Google Adwords Basic

Campanii cu buget de pana la 300 euro/luna
de la
500
lei/luna

Creare si administrare campanie google adwords cu buget de pana la 300 euro/luna

Google Adwords Premium

Campanii cu buget de pana la 600 euro/luna
de la
700
lei/luna

Creare si administrare campanie google adwords cu buget de pana la 600 euro/luna

Google Adwords Vip

Campanii cu buget de peste la 600 euro/luna
de la
1000
lei/luna

Creare si administrare campanie google adwords cu buget de peste la 600 euro/luna

PSK Solution va sta la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri in ceea ce priveste publicitatea prin adwords Gratuit la numarul de telefon
+40 722 548 669 sau la adresa de mail contact@psksolution.ro.

Nu ezitati sa ne contactati de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00.