facebookCu o campanie de publicitate pe Facebook puteti livra mesajul potrivit persoanelor interesate de produsele sau serviciile tale deoarece stim care sunt interesele acestora. Stim cine sunt, de unde sunt, ce isi doresc, stim cati ani au, dacă sunt casatoriti sau nu, daca sunt barbati sau femei. Stim chiar ce le place si ce nu le place. In total sunt peste 8 milioane de romani care intra aproape zilnic pe Facebook, avem de unde alege.

Targetarea audienției pe Facebook

Facebook permite o targetare fără precedent printr-o segmentare complexă, de la aspecte generale precum cele geografice (țară, oraș, cartier) și demografice (vârstă, sex, stare civilă), până la cele de natura comportamentală (preferințe, interese, hobby-uri, grupuri și comunități de care aparțin consumatorii).

Gândeşte-te cine ar vrea să te întâlnească şi prezintă-te scoţând în evidenţă toate atuurile de care dispui. Prin platforma Facebook Ads vei trimite mesajele esenţiale doar persoanelor potrivite, ajutându-i să îţi cunoască afacerea în momentul în care aceştia au cea mai mare nevoie de ea.

Dispunând de ce aceste informații valoroase, noi putem crea campanii de promovare pe Facebook care să transmită mesajul tău către un segment țintă bine definit, evitând astfel risipa inutilă de timp, energie și bani.

facebook

De ce să începi promovarea prin Facebook Ads?

Facebook este rețeaua socială cu cei mai mulți utilizatori din lume și cu cel mai mare grad de interactivitate.
Numărul de utilizatori de Facebook din România este de 8 milioane, adică aproximativ 83% din numărul total al utilizatorilor de internet din țara noastră.
Studiile arată că 50% dintre consumatori pun mai mult preț pe pagina de Facebook a unei companii decât pe website-ul acesteia.